Baltimore Ravens Trivia

Every Baltimore Ravens trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Football. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Baltimore Ravens questions and answers

  1. Which team did Suggs join after leaving Baltimore in 2019?

    Answer: Arizona Cardinals

    From Terrell Suggs

  2. Which team drafted Suggs in the 2003 NFL Draft?

    Answer: Baltimore Ravens

    From Terrell Suggs

  3. How many total Pro Bowls was Reed selected to?

    Answer: 9

    From Ed Reed

  4. Which team did Baltimore beat in the 2012 AFC Championship Game?

    Answer: New England Patriots

    From John Harbaugh

  5. How many total Super Bowl championships had Baltimore won after the 2012 season?

    Answer: 2

    From 2012 Ravens Super Bowl XLVII Championship

  6. Which team did Baltimore defeat in the AFC Championship to reach the title game in 2012?

    Answer: New England Patriots

    From 2012 Ravens Super Bowl XLVII Championship

  7. In 2019, he broke whose single-season QB rushing yards record?

    Answer: Michael Vick

    From Lamar Jackson

  8. Which AFC North rival QB was sacked by Suggs most often?

    Answer: Ben Roethlisberger

    From Terrell Suggs

All Baltimore Ravens quizzes