Band of Brothers Trivia

Every Band of Brothers trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Band of Brothers questions and answers

  1. Who directed the first episode of Band of Brothers?

    Answer: Phil Alden Robinson

    From The Wall of Faces

  2. What is the name of the book that Band of Brothers is based on?

    Answer: Band of Brothers

    From The Wall of Faces

  3. Which actor played Lieutenant Carwood Lipton?

    Answer: Donnie Wahlberg

    From The Best of War Stories

  4. Who directed the first episode, Currahee?

    Answer: Phil Alden Robinson

    From The Best of War Stories

  5. What is the name of the paratrooper training camp in Band of Brothers?

    Answer: Camp Toccoa

    From The Battle of Stalingrad

  6. Which actor from Band of Brothers later starred in the TV show Homeland?

    Answer: Damian Lewis

    From The Wall of Faces

  7. Which character is known for his marksmanship and is nicknamed Shifty?

    Answer: Darrell Powers

    From The Best of War Stories

  8. Who played Major Richard Winters?

    Answer: Damian Lewis

    From The Best of War Stories

All Band of Brothers quizzes