Barbie Trivia

Every Barbie trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Barbie questions and answers

  1. What does Raquelle try to steal from Barbie's closet?

    Answer: Shoes

    From Secrets of the Dreamworld

  2. What is the name of Barbie's closet computer?

    Answer: Closet

    From Secrets of the Dreamworld

  3. What is the name of Barbie's horse?

    Answer: Tawny

    From Animated Mansion Antics

  4. Who is Barbie's best friend in the show?

    Answer: Ken

    From Animated Mansion Antics

  5. What is the name of Barbie's cat?

    Answer: Blissa

    From Animated Investigations

  6. What is the name of Barbie's pet dog?

    Answer: Taffy

    From Animated Investigations

  7. What is the name of Barbie's fashion boutique?

    Answer: The Malibu Mall

    From Fashion Icons and Mysteries

  8. What does the security system release to capture intruders?

    Answer: Foam

    From Secrets of the Dreamworld

All Barbie quizzes