Basic Instinct Trivia

Every Basic Instinct trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Basic Instinct questions and answers

  1. What is the name of Nick Curran's partner?

    Answer: Gus Moran

    From Cold-Blooded Femme Fatales

  2. What is Catherine Tramell's profession?

    Answer: Novelist

    From Cold-Blooded Femme Fatales

  3. What is the name of Michael Douglas's character?

    Answer: Nick Curran

    From Cat-and-Mouse Manhunts

  4. Who composed the film's score?

    Answer: Jerry Goldsmith

    From Intense Psychological Thrillers

  5. What is the name of Catherine's first novel?

    Answer: Love Hurts

    From Cold-Blooded Femme Fatales

  6. What is the name of Nick Curran's psychologist?

    Answer: Dr. Beth Garner

    From Cat-and-Mouse Manhunts

  7. Who played the role of Catherine Tramell?

    Answer: Sharon Stone

    From Cat-and-Mouse Manhunts

  8. What is the name of the nightclub in the film?

    Answer: The End Up

    From Intense Psychological Thrillers

All Basic Instinct quizzes