Batman Trivia

Every Batman trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Batman questions and answers

  1. Which gadget allows Batman to track criminals?

    Answer: Bat-Tracker

    From Iconic Batarangs and Gadgets

  2. Who is the crime lord of Gotham's underworld in Season 1?

    Answer: Carmine Falcone

    From Life in Gotham's Underworld

  3. Who is the main rival of Rupert Thorne in Gotham?

    Answer: Carmine Falcone

    From Gotham City's Crime Families

  4. Who is the main antagonist in the first season of Gotham?

    Answer: Fish Mooney

    From Life in Gotham's Underworld

  5. What is the name of the high school Terry attends?

    Answer: Hamilton Hill High

    From Legendary Batman Sidekicks

  6. What is the name of Bruce Wayne's company?

    Answer: Wayne Enterprises

    From The Evolution of Bruce Wayne

  7. What happens when Batman uses Detective Mode too much?

    Answer: His vision becomes distorted

    From Detective Mode

  8. Who is the main protagonist in Batman Beyond?

    Answer: Terry McGinnis

    From Legendary Batman Sidekicks

All Batman quizzes