Batman (Dark Knight Trilogy) Trivia

Every Batman (Dark Knight Trilogy) trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Batman (Dark Knight Trilogy) questions and answers

  1. In Batman Begins (2005), what alias does Dr. Crane use to terrorize Gotham?

    Answer: Scarecrow

    From Bruce Wayne / Batman

  2. In Batman Begins (2005), what item is used to spread the toxin across Gotham?

    Answer: Water supply

    From Bruce Wayne / Batman

  3. What type of front wheels does the vehicle use for extreme maneuvering?

    Answer: Independent suspension

    From The Batmobile (Tumbler)

  4. In Batman Begins, what was the vehicle originally designed for at Wayne Enterprises?

    Answer: Military bridge-laying

    From The Batmobile (Tumbler)

  5. Where is the Joker finally captured by Batman?

    Answer: A construction site

    From The Joker (Dark Knight Trilogy)

  6. After his scarring, what object does Harvey use to make choices?

    Answer: A coin

    From Harvey Dent / Two-Face

  7. In Batman Begins (2005), what public transit system is central to the villain's plan?

    Answer: Elevated train

    From Bruce Wayne / Batman

  8. In Batman Begins (2005), who trains Bruce Wayne in the League of Shadows?

    Answer: Henri Ducard

    From Bruce Wayne / Batman

All Batman (Dark Knight Trilogy) quizzes