Battlefield Trivia

Every Battlefield trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Battlefield questions and answers

  1. Which vehicle is commonly used by the US Army in Project Reality?

    Answer: Humvee

    From Joint Operations

  2. In Rush Mode, what happens when the defenders defuse an armed M-COM?

    Answer: The attackers lose a ticket

    From Rush Mode

  3. What is the primary focus of Project Reality: Battlefield 2?

    Answer: Realism

    From Joint Operations

  4. What is the maximum number of players in Rush Mode in Battlefield 4?

    Answer: 32

    From Rush Mode

  5. What is the name of the light machine gun used by the Support class in Battlefield 1?

    Answer: Lewis Gun

    From World War I Weapons

  6. What is the name of the Pacific theater map in Battlefield 1942's Conquest Mode?

    Answer: Wake Island

    From Conquest Mode

  7. What is the name of the last chapter in Battlefield V's War Stories?

    Answer: The Last Tiger

    From The Great War

  8. What triggers the Levolution event in the Dawnbreaker map?

    Answer: Overloading the city's power grid

    From Levolution

All Battlefield quizzes