Bayern Munich Trivia

Every Bayern Munich trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Soccer. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bayern Munich questions and answers

  1. Which club did Beckenbauer manage to the 1993-94 Bundesliga title?

    Answer: Bayern Munich

    From Franz Beckenbauer

  2. What was the first year of the club's eleven straight national league titles from 2013–2023?

    Answer: 2013

    From Bayern Munich

  3. Which Bayern midfielder was nicknamed 'Bulle' in this era?

    Answer: Hans-Georg Schwarzenbeck

    From Bayern Munich 1974-1976 European Cup Three-Peat

  4. Who captained the club during its three straight European Cups from 1974–1976?

    Answer: Franz Beckenbauer

    From Bayern Munich

  5. Which French club did Bayern defeat in the 1976 European Cup final?

    Answer: Saint-Etienne

    From Bayern Munich 1974-1976 European Cup Three-Peat

  6. Which tournament did Müller win with West Germany in 1972?

    Answer: UEFA European Championship

    From Gerd Müller

  7. Which striker was Bayern's top Bundesliga scorer in 2012–13?

    Answer: Mario Mandžukić

    From Bayern Munich 2013 Treble

  8. Which country did Beckenbauer play club football in after leaving Bayern in 1977?

    Answer: United States

    From Franz Beckenbauer

All Bayern Munich quizzes