Baywatch Trivia

Every Baywatch trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Baywatch questions and answers

  1. Which Baywatch character was known for being a skilled surfer?

    Answer: Matt Brody

    From Legendary Lifeguard Rescues

  2. What was the name of the theme song?

    Answer: I'm Always Here

    From Iconic Lifeguard Moments

  3. Who played the role of Ryan McBride in Baywatch Nights?

    Answer: Angie Harmon

    From Epic Detective Duos

  4. Which character opens a surf school?

    Answer: C.J. Parker

    From Memorable Beach Moments

  5. Who rescued a diver trapped in an underwater cave?

    Answer: Cody Madison

    From Best Beach Rescues

  6. Who organizes the beach volleyball tournament?

    Answer: Summer Quinn

    From Memorable Beach Moments

  7. Who saved a woman trapped in a car teetering on a cliff?

    Answer: Stephanie Holden

    From Best Beach Rescues

  8. Who was the first female lifeguard introduced in Baywatch?

    Answer: Shauni McClain

    From Legendary Lifeguard Rescues

All Baywatch quizzes