Beauty and the Beast Trivia

Every Beauty and the Beast trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Beauty and the Beast questions and answers

  1. In the 1991 film, who does Mrs. Potts serve tea to first when Belle enters the Beast's castle?

    Answer: Belle

    From Mrs. Potts

  2. What is the name of Mrs. Potts' son in Beauty and the Beast?

    Answer: Chip

    From Mrs. Potts

  3. In Beauty and the Beast, Lumiere sings which iconic song?

    Answer: Be Our Guest

    From Lumiere

  4. What does the Beast save Belle from in the 1991 Disney film Beauty and the Beast?

    Answer: Wolves

    From Beast

  5. Who voiced the Beast in the 1991 Disney film Beauty and the Beast?

    Answer: Robby Benson

    From Beast

  6. What color is Belle's dress when she dances with the Beast?

    Answer: Gold

    From Belle

  7. What is the Beast's real name?

    Answer: Not revealed

    From Charming Musical Beasts

  8. What is Lumière's role in the castle?

    Answer: Maître d'

    From Charming Musical Beasts

All Beauty and the Beast quizzes