Beetlejuice Trivia

Every Beetlejuice trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Beetlejuice questions and answers

  1. What does Beetlejuice turn into to scare Lydia?

    Answer: Snake

    From Iconic Beetlejuice Moments

  2. Who directed Beetlejuice (1988)?

    Answer: Tim Burton

    From Iconic Beetlejuice Moments

  3. What happens when Beetlejuice marries Lydia?

    Answer: He gains freedom

    From Supernatural Legal Loopholes

  4. What is the name of the handbook given to the Maitlands?

    Answer: Handbook for the Recently Deceased

    From Supernatural Legal Loopholes

  5. What does Adam transform into to scare the Deetzes?

    Answer: A grotesque monster

    From Ghastly Transformations

  6. What does Barbara transform into to scare the Deetzes?

    Answer: A monstrous snake

    From Ghastly Transformations

  7. What is the name of the headless hunter in the waiting room?

    Answer: Harry the Hunter

    From Bizarre Afterlife Bureaucracy

  8. What is the waiting room number for the afterlife office?

    Answer: 9

    From Bizarre Afterlife Bureaucracy

All Beetlejuice quizzes