Bendy Trivia

Every Bendy trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bendy questions and answers

  1. What is the name of the song that Sammy Lawrence uses to summon the Ink Demon?

    Answer: The Lighter Side of Hell

    From The Ink Demon

  2. What is the name of the tool used to solve puzzles in the game?

    Answer: The Seeing Tool

    From Ink Demon

  3. What is the name of the final chapter in Bendy and the Ink Machine?

    Answer: The Last Reel

    From Henry Stein

  4. What is the name of the song that Sammy Lawrence wrote in Bendy and the Ink Machine?

    Answer: The Lighter Side of Hell

    From Henry Stein

  5. What is the name of the tool used by Henry to solve puzzles?

    Answer: The Ink Pen

    From Bendy

  6. Who is the creator of Bendy and the Ink Machine?

    Answer: TheMeatly

    From Bendy

  7. What is the Ink Demon's weakness in Bendy and the Ink Machine?

    Answer: Light

    From The Ink Demon

  8. What is the name of the chapter where the Ink Demon's true form is revealed?

    Answer: Chapter 5: The Last Reel

    From The Ink Demon

All Bendy quizzes