Benson Boone Trivia

Every Benson Boone trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Benson Boone questions and answers

  1. In Ghost Town, what does the line I'm dancing alone suggest?

    Answer: Isolation

    From Themes in Ghost Town

  2. What genre does Benson Boone's Ghost Town primarily fall under?

    Answer: Pop

    From Ghost Town

  3. What year did Benson Boone release There's a Girl?

    Answer: 2020

    From There's a Girl

  4. What is the BPM (beats per minute) of Walk Me Home... by Benson Boone?

    Answer: 105

    From Found in a Bar

  5. Who is the artist of There's a Girl?

    Answer: Benson Boone

    From There's a Girl

  6. Who wrote the song Walk Me Home... performed by Benson Boone?

    Answer: Benson Boone

    From Found in a Bar

  7. What is the name of the process where American Idol contestants are initially screened?

    Answer: Auditions

    From American Idol Journey

  8. In which verse of In the Stars does Benson Boone mention 'moonlight'?

    Answer: Second verse

    From In the Stars

All Benson Boone quizzes