Beverly Hills, 90210 Trivia

Every Beverly Hills, 90210 trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Beverly Hills, 90210 questions and answers

  1. What was the name of the spin-off series from Beverly Hills, 90210?

    Answer: Melrose Place

    From Iconic Zip Code

  2. Which character did NOT work at The Peach Pit?

    Answer: Kelly Taylor

    From The Peach Pit

  3. Which character did Luke Perry play in Beverly Hills, 90210?

    Answer: Dylan McKay

    From Iconic Zip Code

  4. What specific incident involving a third party forced Brenda to finally resolve her triangle?

    Answer: Rick's career trade to another city

    From Brenda Walsh's Love Triangle

  5. In what season did Brenda's romantic conflict between Dylan and another suitor peak?

    Answer: Season 2

    From Brenda Walsh's Love Triangle

  6. Which character has a drug problem in Beverly Hills, 90210?

    Answer: David Silver

    From High School Drama

  7. What was the name of the diner where the characters often hung out?

    Answer: Peach Pit

    From Iconic Zip Code

  8. Which character did Nat Bussichio consider like a son?

    Answer: Brandon Walsh

    From The Peach Pit

All Beverly Hills, 90210 quizzes