Beyoncé Trivia

Every Beyoncé trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Beyoncé questions and answers

  1. Which rapper did Beyoncé marry during this era?

    Answer: Jay-Z

    From Destiny's Child Era (1997-2005)

  2. Cowboy Carter is described as Act II of a trilogy. What was Act I?

    Answer: Renaissance

    From Cowboy Carter (2024)

  3. Lemonade was released exclusively on which streaming platform?

    Answer: Tidal

    From Lemonade (2016)

  4. What is the last track on Dangerously in Love?

    Answer: Dangerously in Love 2

    From Beyoncé

  5. Which artist is featured on the closing track "Forward"?

    Answer: James Blake

    From Lemonade (2016)

  6. Beyoncé's 'Lemonade' album was initially released exclusively on which streaming platform?

    Answer: Tidal

    From Beyonce Career Overview

  7. What RIAA certification level did the single receive?

    Answer: 11× platinum

    From Single Ladies (Put a Ring on It)

  8. Which song from Dangerously in Love won a Grammy for Best R&B Song?

    Answer: Crazy in Love

    From Beyoncé

All Beyoncé quizzes