Big Brother Trivia

Every Big Brother trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Big Brother questions and answers

  1. Who was the first Big Brother US houseguest to enter the Diary Room?

    Answer: William Collins

    From Diary Room

  2. In Big Brother 14, who was the last houseguest to enter the Jury House?

    Answer: Danielle Murphree

    From The Jury House

  3. What is the Diary Room used for?

    Answer: Confessionals

    From Strategic Game Play

  4. In Big Brother Australia, what is the Diary Room Chair?

    Answer: A chair where houseguests sit for Diary Room sessions

    From Diary Room

  5. In Big Brother 15, who was the last houseguest to enter the Jury House?

    Answer: Spencer Clawson

    From The Jury House

  6. What is the Battle of the Block?

    Answer: Dual HoH competition

    From Strategic Game Play

  7. What is the term for evicting a strong player?

    Answer: Backdooring

    From Strategic Game Play

  8. In Big Brother UK, what is the Diary Room Uncut?

    Answer: A show featuring extended Diary Room footage

    From Diary Room

All Big Brother quizzes