Big Little Lies Trivia

Every Big Little Lies trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Big Little Lies questions and answers

  1. Who plays Perry Wright in Big Little Lies?

    Answer: Alexander Skarsgård

    From Perry Wright

  2. Which character in Big Little Lies is a successful lawyer?

    Answer: Celeste Wright

    From The Town of Monterey

  3. Who does Bonnie Carlson marry?

    Answer: Nathan Carlson

    From Complicated Love Triangles

  4. What is the name of Madeline's youngest daughter in Big Little Lies?

    Answer: Chloe Mackenzie

    From Lie Reveals

  5. Which character did Shailene Woodley play in Big Little Lies?

    Answer: Jane Chapman

    From Lie Reveals

  6. What is the name of the beach where the women often meet in Big Little Lies?

    Answer: Del Monte Beach

    From Monterey, California

  7. What is the name of the school that the children in Big Little Lies attend?

    Answer: Otter Bay Elementary School

    From Monterey, California

  8. What is the name of Celeste and Perry's twin sons?

    Answer: Max and Josh

    From Celeste Wright's Journey

All Big Little Lies quizzes