BigXthaPlug Trivia

Every BigXthaPlug trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample BigXthaPlug questions and answers

  1. What was the name of the album featuring Cross-Genre Duets?

    Answer: Collaborations with Bailey Zimmerman

    From Collaborations with Bailey Zimmerman

  2. Which song from The Plug's Groove was a breakout hit?

    Answer: Jazzed Up

    From The Plug's Groove

  3. What is the theme of the Texas album by BigXthaPlug?

    Answer: Life in Texas

    From Texas

  4. What genre is the Texas album by BigXthaPlug?

    Answer: Hip Hop

    From Texas

  5. What genre does BigXthaPlug's music primarily fall under?

    Answer: Trap

    From Emerging Sounds: BigXthaPlug

  6. Which record label signed BigXthaPlug?

    Answer: Interscope Records

    From Rising Stars of Rap

  7. Which city is BigXthaPlug from, as mentioned in the song 'Texas'?

    Answer: Houston

    From Texas

  8. What year was the collaboration 'Texas' by BigXthaPlug released?

    Answer: 2020

    From Texas

All BigXthaPlug quizzes