BigXthaPlug featuring Bailey Zimmerman Trivia

Every BigXthaPlug featuring Bailey Zimmerman trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample BigXthaPlug featuring Bailey Zimmerman questions and answers

  1. What is the primary theme of the song Texas by bigxthaplug and bailey zimmerman?

    Answer: Love for home state

    From Collaborative Hits in Country Rap

  2. Which artist has bigxthaplug NOT collaborated with?

    Answer: Drake

    From Living Wild

  3. What is the first line of the song Hate Me?

    Answer: You say you hate me, but you love me

    From Hate Me

  4. Which streaming platform first featured Hate Me?

    Answer: SoundCloud

    From Hate Me

  5. In which year was the song Levels by BigXthaPlug featuring Bailey Zimmerman released?

    Answer: 2020

    From Levels

  6. Who is the main artist of the song Texas?

    Answer: BigXthaPlug

    From Collaborations in Country Rap

  7. What is the key signature of the single Texas by bigxthaplug and bailey zimmerman?

    Answer: G Major

    From Collaborative Hits in Country Rap

  8. What genre does the single Texas by bigxthaplug and bailey zimmerman fall under?

    Answer: Country Rap

    From Collaborative Hits in Country Rap

All BigXthaPlug featuring Bailey Zimmerman quizzes