Billie Eilish Trivia

Every Billie Eilish trivia quiz on PopQ: 23 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Billie Eilish questions and answers

  1. Which song by Billie Eilish showcases her use of the staccato technique?

    Answer: You Should See Me in a Crown

    From Vocal Style

  2. What award did Bad Guy win at the 62nd Grammy Awards?

    Answer: Record of the Year

    From Bad Guy

  3. What vocal technique does Billie Eilish often use in her songs?

    Answer: Whisper Singing

    From Vocal Style

  4. What year was the single Ocean Eyes originally released?

    Answer: 2016

    From Ocean Eyes

  5. What is the running time of When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

    Answer: Sun Dec 31 1899 18:48:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Bad Guy

  6. Who did Billie Eilish collaborate with on the song &Burn?

    Answer: Vince Staples

    From Unique Collaborations

  7. What is the name of Billie Eilish's brother who also produces her music?

    Answer: Finneas O'Connell

    From The Rise of Bedroom Pop

  8. What is the duration of the song Bad Guy?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:14:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Bad Guy

All Billie Eilish quizzes