Billions Trivia

Every Billions trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Billions questions and answers

  1. Who becomes the new U.S. Attorney in Season 5?

    Answer: Kate Sacker

    From Billionaire Power Struggles

  2. Who plays Bobby Axelrod in Billions?

    Answer: Damian Lewis

    From Billionaire Power Struggles

  3. Who is Chuck Rhoades' main rival?

    Answer: Bobby Axelrod

    From Navigating Legal Grey Areas

  4. Which hedge fund does Bobby Axelrod run?

    Answer: Axe Capital

    From Navigating Legal Grey Areas

  5. Who is the head of compliance at Axe Capital?

    Answer: Ari Spyros

    From Corporate Espionage Strategies

  6. Who is the U.S. Attorney pursuing Axelrod?

    Answer: Chuck Rhoades

    From Corporate Espionage Strategies

  7. Who is Chuck Rhoades' wife in the series?

    Answer: Wendy Rhoades

    From Underworld Alliances

  8. Who is Chuck Rhoades' wife?

    Answer: Wendy Rhoades

    From Billionaire Power Struggles

All Billions quizzes