BioShock Trivia

Every BioShock trivia quiz on PopQ: 18 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample BioShock questions and answers

  1. How does Andrew Ryan justify the existence of hierarchy within his supposedly equal society?

    Answer: Natural ability and merit determine position

    From Andrew Ryan's Philosophy

  2. Which scientist created the first successful Little Sister prototype?

    Answer: Yi Suchong

    From Rapture: Andrew Ryan's Underwater Utopia

  3. In BioShock Infinite (2013), what year is the story set in?

    Answer: 1912

    From Booker DeWitt

  4. What is the name of the main antagonist in the first BioShock game?

    Answer: Frank Fontaine

    From Rapture

  5. What is the name of the group that opposes Andrew Ryan in BioShock?

    Answer: Atlas

    From Big Daddy

  6. What year was Rapture founded by Andrew Ryan?

    Answer: 1946

    From Rapture: Andrew Ryan's Underwater Utopia

  7. What weapon is known for its burst fire mode?

    Answer: Burstgun

    From Steampunk Weaponry

  8. Which weapon launches explosive projectiles?

    Answer: Volley Gun

    From Steampunk Weaponry

All BioShock quizzes