Black Mirror Trivia

Every Black Mirror trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Black Mirror questions and answers

  1. In 12 Monkeys, what is the name of the woman James Cole kidnaps?

    Answer: Dr. Kathryn Railly

    From Time Travel Paradoxes

  2. What is the name of the robotic dog in the Black Mirror episode Metalhead?

    Answer: Dogs

    From Anthology Storytelling

  3. What is the name of the interactive Black Mirror film released on Netflix?

    Answer: Bandersnatch

    From Psychological Thrillers

  4. What is the name of the virtual reality game in the Black Mirror episode Playtest?

    Answer: Whack-a-Mole

    From Anthology Storytelling

  5. Which episode features a woman being chased by masked hunters?

    Answer: White Bear

    From Dystopian Society

  6. What is the name of the AI in the Black Mirror episode White Christmas?

    Answer: Cookie

    From Dystopian Technology

  7. What is the name of the episode in Black Mirror that explores the concept of 'blocking' people in real life?

    Answer: White Christmas

    From Psychological Thrillers

  8. What is the name of the social rating system in the episode Nosedive?

    Answer: Reputelligent

    From Dystopian Technology

All Black Mirror quizzes