Blackpink Trivia

Every Blackpink trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Blackpink questions and answers

  1. Which member of BLACKPINK is known for her bohemian and vintage style?

    Answer: Rosé

    From The Fashion of BLACKPINK

  2. Who is the youngest member of BLACKPINK?

    Answer: Lalisa Manoban

    From Pink Venom

  3. Which BLACKPINK member was the first to sign with YG Entertainment?

    Answer: Jennie Kim

    From Pink Venom

  4. What is the name of the album Rose released as a solo artist?

    Answer: R

    From Solo Work

  5. What was Rose's debut single as a solo artist?

    Answer: On The Ground

    From Solo Work

  6. Which member of BLACKPINK is known for her feminine and elegant style?

    Answer: Jisoo

    From The Fashion of BLACKPINK

  7. What is the official fan club name of BLACKPINK?

    Answer: Blink

    From Pink Venom

  8. Who is the leader of the K-pop group BLACKPINK?

    Answer: Kim Jisoo

    From Pink Venom

All Blackpink quizzes