Blade Runner Trivia

Every Blade Runner trivia quiz on PopQ: 16 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Blade Runner questions and answers

  1. Who directed Blade Runner (1982)?

    Answer: Ridley Scott

    From Futuristic Dystopias

  2. What is the model number of the replicants Rick Deckard is hunting in Blade Runner?

    Answer: Nexus-6

    From Rick Deckard

  3. What is the name of the city where Blade Runner takes place?

    Answer: Los Angeles

    From Futuristic Urban Landscapes

  4. What is the name of the female replicant in Blade Runner?

    Answer: Rachael

    From Artificial Intelligence in Sci-Fi Films

  5. Who composed the score for Her?

    Answer: Arcade Fire

    From Artificial Intelligence

  6. What year is Blade Runner set in?

    Answer: 2019

    From Futuristic Urban Landscapes

  7. What is the fate of Nathan Bateman in Ex Machina?

    Answer: He is killed by Ava

    From Artificial Intelligence

  8. What is the name of the test used to detect replicants in Blade Runner?

    Answer: Voight-Kampff test

    From Artificial Intelligence in Sci-Fi Films

All Blade Runner quizzes