Blair Witch Trivia

Every Blair Witch trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Blair Witch questions and answers

  1. What is the name of the local hermit linked to the Blair Witch legend?

    Answer: Rustin Parr

    From Haunted Forests

  2. What is the running time of Cloverfield?

    Answer: 85 minutes

    From Found Footage Technique

  3. What is the name of the student's guide in The Blair Witch Project?

    Answer: Lane

    From Found Footage Techniques

  4. Who directed The Blair Witch Project (1999)?

    Answer: Daniel Myrick and Eduardo Sánchez

    From Found Footage Techniques

  5. What is the name of the witch in The Blair Witch Project?

    Answer: Elly Kedward

    From Found Footage Technique

  6. What city is Be Kind Rewind set in?

    Answer: Passaic, New Jersey

    From Found Footage Technique

  7. What is the name of the main female character?

    Answer: Heather Donahue

    From Mythical Urban Legends

  8. Which state is the film set in?

    Answer: Maryland

    From Found Footage Techniques

All Blair Witch quizzes