Blood Trivia

Every Blood trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Blood questions and answers

  1. What company developed Blood II: The Chosen?

    Answer: Monolith Productions

    From Caleb

  2. What is the name of the main antagonist in Blood II: The Chosen?

    Answer: Gideon

    From Caleb

  3. Which company published Blood II: The Chosen?

    Answer: GT Interactive Software

    From The Chosen

  4. In Blood, which weapon is most effective against the Stone Gargoyles?

    Answer: Tesla Cannon

    From Caleb's Weapons

  5. Who developed the game Blood II: The Chosen?

    Answer: Monolith Productions

    From The Chosen

  6. What is the primary weapon of Caleb in the game Blood?

    Answer: Pitchfork

    From Caleb's Weapons

  7. What is the name of the expansion pack for Blood II: The Chosen?

    Answer: The Nightmare Levels

    From Caleb

  8. What is the name of the protagonist in Blood II: The Chosen?

    Answer: Caleb

    From Caleb

All Blood quizzes