Blue Bloods Trivia

Every Blue Bloods trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Blue Bloods questions and answers

  1. In which season of Blue Bloods does Danny Reagan get promoted to Detective First Grade?

    Answer: Season 1

    From Danny Reagan's Badge

  2. What is the name of Frank Reagan's father in Blue Bloods?

    Answer: Henry Reagan

    From The Reagan Family

  3. Which actor plays the role of Danny Reagan in Blue Bloods?

    Answer: Donnie Wahlberg

    From The Reagan Family

  4. Which actor plays Tom Selleck's eldest son in Blue Bloods?

    Answer: Donnie Wahlberg

    From Tom Selleck's Mustache

  5. In which season does Jamie Reagan get promoted to Sergeant?

    Answer: Season 9

    From The Precinct

  6. What is the profession of the main character in Blue Bloods?

    Answer: Police Commissioner

    From The Precinct

  7. What is the name of Danny Reagan's younger brother in Blue Bloods?

    Answer: Jamie Reagan

    From Danny Reagan's Badge

  8. Who plays the character of Danny Reagan in Blue Bloods?

    Answer: Donnie Wahlberg

    From Danny Reagan's Badge

All Blue Bloods quizzes