Bob's Burgers Trivia

Every Bob's Burgers trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bob's Burgers questions and answers

  1. In the episode Glued, Where's My Bob?, what song does Louise sing?

    Answer: Bad Stuff Happens in the Bathroom

    From Musical Numbers

  2. Who wrote the majority of the songs for Bob's Burgers?

    Answer: Loren Bouchard

    From Musical Numbers

  3. What is the name of Linda's eccentric sister?

    Answer: Gayle

    From The Belcher Family

  4. Which character is known for wearing bunny ears?

    Answer: Louise Belcher

    From The Belcher Family

  5. What does Bob say when he’s proud of his burgers?

    Answer: They're the best.

    From Unforgettable Bob Belcher Quotes

  6. What does Bob say when he’s frustrated with his family?

    Answer: Oh my God.

    From Unforgettable Bob Belcher Quotes

  7. In the episode The Bleakening, what song does Linda sing to rally the town?

    Answer: Twinkly Lights

    From Musical Numbers

  8. What is the name of the Belcher's rival restaurant?

    Answer: Jimmy Pesto's Pizzeria

    From The Belcher Family

All Bob's Burgers quizzes