BoJack Horseman Trivia

Every BoJack Horseman trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample BoJack Horseman questions and answers

  1. Which character confronts BoJack about his toxic behavior in Season 5?

    Answer: Diane Nguyen

    From Darkest Moments of BoJack Horseman

  2. What is the name of the book Diane writes about BoJack?

    Answer: One Trick Pony

    From Diane Nguyen

  3. What is the name of BoJack's half-sister?

    Answer: Hollyhock

    From Darkest Moments of BoJack Horseman

  4. What is the name of BoJack's sitcom?

    Answer: Horsin' Around

    From Bojack Horseman’s Dark Humor

  5. What is the name of Diane's memoir?

    Answer: Ivy Tran, Food Court Detective

    From Diane Nguyen

  6. Who does BoJack almost sleep with, causing a major scandal?

    Answer: Penny Carson

    From Darkest Moments of BoJack Horseman

  7. In which season does Diane get a haircut?

    Answer: Season 5

    From Diane Nguyen

  8. Who is BoJack's ghostwriter?

    Answer: Diane Nguyen

    From Bojack Horseman’s Dark Humor

All BoJack Horseman quizzes