Borderlands Trivia

Every Borderlands trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Borderlands questions and answers

  1. Which Vault Hunter has the ability to summon Iron Bear?

    Answer: Moze

    From Vault Hunters

  2. What is the name of the neural connection used by the Na'vi to bond with Pandora's creatures in Avatar: The Game?

    Answer: Tsaheylu

    From Pandora

  3. What is the name of the spiritual leader of the Omaticaya Clan in Avatar: The Game?

    Answer: Mo'at

    From Pandora

  4. What is the name of the protagonist in James Cameron's Avatar: The Game?

    Answer: Able Ryder

    From Pandora

  5. What is the name of the planet with the city of Meridian?

    Answer: Promethea

    From Mystery and Strategy in Alien Worlds

  6. Who is the main antagonist in Borderlands 3?

    Answer: Tyreen Calypso

    From Mystery and Strategy in Alien Worlds

  7. Which character is known for his love of explosions and high-energy personality?

    Answer: Mr. Torgue

    From Brick

  8. What is the name of Tiny Tina's rocket launcher in Borderlands 2?

    Answer: Bunny

    From Tiny Tina

All Borderlands quizzes