Brad Anderson Trivia

Every Brad Anderson trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Brad Anderson questions and answers

  1. What is the name of the actor who played John Merrick in The Elephant Man?

    Answer: John Hurt

    From Psychological Thrillers

  2. How does Jordan ultimately subdue the kidnapper?

    Answer: Hits with a shovel

    From Heart-Pounding Rescue Scenes

  3. What is the name of Amy's fictional book series in Gone Girl?

    Answer: Amazing Amy

    From Psychological Thrillers

  4. Who plays the kidnapped girl, Casey Welson, in The Call?

    Answer: Abigail Breslin

    From Heart-Pounding Rescue Scenes

  5. Who directed the movie Gone Girl?

    Answer: David Fincher

    From Psychological Thrillers

  6. Which film did Bale gain weight for after Rescue Dawn?

    Answer: The Dark Knight

    From Christian Bale's Transformations

  7. What is the name of Chris's girlfriend in Get Out?

    Answer: Rose Armitage

    From Psychological Thrillers

  8. What is the name of the detective investigating Amy's disappearance in Gone Girl?

    Answer: Detective Rhonda Boney

    From Psychological Thrillers

All Brad Anderson quizzes