Brad Bird Trivia

Every Brad Bird trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Brad Bird questions and answers

  1. What is the name of the boy who befriends the Iron Giant?

    Answer: Hogarth Hughes

    From AI and Sentient Robots

  2. Who is the food critic in the film?

    Answer: Anton Ego

    From Adventurous Culinary Escapades

  3. Who is Remy's human friend?

    Answer: Linguini

    From Adventurous Culinary Escapades

  4. Who is the main antagonist in The Iron Giant?

    Answer: Kent Mansley

    From Iconic Robots in Cinema

  5. Who is the government agent trying to capture the Iron Giant?

    Answer: Kent Mansley

    From Iconic Sentient Robots

  6. What does the Iron Giant say before sacrificing himself?

    Answer: I am Superman.

    From AI and Sentient Robots

  7. What year is The Iron Giant set in?

    Answer: 1957

    From AI and Sentient Robots

  8. Who voices Remy?

    Answer: Patton Oswalt

    From Adventurous Culinary Escapades

All Brad Bird quizzes