Brad Pitt Trivia

Every Brad Pitt trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Brad Pitt questions and answers

  1. Who wrote the book World War Z: An Oral History of the Zombie War?

    Answer: Max Brooks

    From Zombie Apocalypse

  2. Who directed the 2013 film World War Z?

    Answer: Marc Forster

    From Zombie Apocalypse

  3. What is the name of Shaun's best friend in 'Shaun of the Dead'?

    Answer: Ed

    From Zombie Apocalypse

  4. What is the film's primary theme?

    Answer: Betrayal

    From Western Outlaw Explorations

  5. Who played Jesse James in the film?

    Answer: Brad Pitt

    From Western Outlaw Explorations

  6. What is the setting city of 'Killing Them Softly'?

    Answer: New Orleans

    From Crime Thrillers of the 2010s

  7. In which state does the assassination of Jesse James take place in the film?

    Answer: Missouri

    From Jesse James

  8. In what year is Benjamin Button born in the movie?

    Answer: 1918

    From Age Reversal Themes

All Brad Pitt quizzes