Bradley Cooper Trivia

Every Bradley Cooper trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bradley Cooper questions and answers

  1. What is the cause of Jackson Maine's hearing loss in the movie?

    Answer: Tinnitus

    From Jackson Maine

  2. What is Pat Solitano Jr.'s jersey number in Silver Linings Playbook?

    Answer: There is no jersey number

    From Pat Solitano Jr.

  3. What book does Pat Solitano Jr. throw out of the window in Silver Linings Playbook?

    Answer: A Farewell to Arms

    From Pat Solitano Jr.

  4. What is the color of the NZT-48 pill in Limitless?

    Answer: Clear

    From Eddie Morra

  5. What is the name of Chris Kyle's main enemy in the movie?

    Answer: Mustafa

    From Chris Kyle

  6. What is the name of Chris Kyle's wife in the movie?

    Answer: Taya

    From Chris Kyle

  7. Who does Jackson Maine fall in love with in the movie?

    Answer: Ally

    From Jackson Maine

  8. What is the name of Pat Solitano Jr.'s best friend in Silver Linings Playbook?

    Answer: Danny

    From Pat Solitano Jr.

All Bradley Cooper quizzes