Breaking Bad Trivia

Every Breaking Bad trivia quiz on PopQ: 48 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Breaking Bad questions and answers

  1. What is the final word Walter White says in the series?

    Answer: Baby Blue

    From Walter White's Evolution

  2. In which city is the primary Los Pollos Hermanos restaurant located?

    Answer: Albuquerque

    From Gustavo Fring's Los Pollos Hermanos

  3. What is the name of the chemist who helps Gus?

    Answer: Gale Boetticher

    From Crime Solving Conspiracies

  4. Which DEA agent does Walter orchestrate the murder of using a ricin cigarette plot?

    Answer: Agent Gomez (Steven Gomez)

    From Walter White

  5. How is he related to Walter White?

    Answer: Brother-in-law

    From Hank Schrader

  6. What is the name of the drug Walter White synthesizes?

    Answer: Blue Meth

    From Walter White's Evolution

  7. What is the name of the hitman duo referred to as The Cousins?

    Answer: Leonel and Marco Salamanca

    From Chemistry of Crime

  8. What is the name of the company Walter co-founded but left early on?

    Answer: Gray Matter Technologies

    From The Drug Trade

All Breaking Bad quizzes