Breaking Bad Universe Trivia

Every Breaking Bad Universe trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Breaking Bad Universe questions and answers

  1. In Breaking Bad, what is the name of the industrial laundry business owned by Gustavo Fring?

    Answer: Lavanderia Brillante

    From Gustavo Fring

  2. What is Gustavo Fring's legitimate business in Breaking Bad?

    Answer: Los Pollos Hermanos

    From Gustavo Fring

  3. In Better Call Saul, what is the name of the drug dealer Saul defends?

    Answer: Nacho Varga

    From The Saul Goodman Persona

  4. What is the name of Saul Goodman's law firm in Better Call Saul?

    Answer: Wexler McGill

    From The Saul Goodman Persona

  5. In Breaking Bad, who does Saul suggest to Walt and Jesse for money laundering?

    Answer: Saul Goodman

    From Saul Goodman's Legal Tactics

  6. What is Saul Goodman's real name in Better Call Saul?

    Answer: James Morgan McGill

    From Saul Goodman's Legal Tactics

  7. In Breaking Bad, what is the name of the nursing home where Gustavo Fring is killed?

    Answer: Casa Tranquila

    From Gustavo Fring

  8. In Better Call Saul, what condition does Saul's brother Chuck suffer from?

    Answer: Electromagnetic hypersensitivity

    From The Saul Goodman Persona

All Breaking Bad Universe quizzes