Bridget Jones Trivia

Every Bridget Jones trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bridget Jones questions and answers

  1. In Bridget Jones's Diary, where does Mark Darcy first express his feelings for Bridget?

    Answer: At his parents' New Year's Day party

    From Mark Darcy

  2. What is the name of the book that Bridget Jones's Diary is based on?

    Answer: Bridget Jones's Diary

    From Diary Entries

  3. In Bridget Jones's Baby, who is the new love interest?

    Answer: Jack Qwant

    From Bridget Jones's Love Interests

  4. In which city is Bridget Jones's Diary primarily set?

    Answer: London

    From Diary Entries

  5. In Bridget Jones's Diary, what does Mark Darcy say he likes about Bridget just as she is?

    Answer: Everything

    From Mark Darcy

  6. In Bridget Jones's Diary, what is the name of Bridget's boss?

    Answer: Daniel Cleaver

    From Diary Entries

  7. In Bridget Jones's Baby, who does Bridget choose to be with?

    Answer: Mark Darcy

    From Bridget Jones's Love Interests

  8. Who played the character of Daniel Cleaver in the movie?

    Answer: Hugh Grant

    From Bridget Jones's Love Interests

All Bridget Jones quizzes