British Monarchy Trivia

Every British Monarchy trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample British Monarchy questions and answers

  1. Which actor played Prince Charles in Season 4 of The Crown?

    Answer: Josh O'Connor

    From Royal Residences

  2. Which historical event is the focus of the first episode of The Crown's second season?

    Answer: The Suez Crisis

    From The Royal Family

  3. In The Crown, where does Princess Margaret's infamous birthday portrait get taken?

    Answer: Kensington Palace

    From Royal Residences

  4. Which actor portrayed Prince Philip in the first two seasons of The Crown?

    Answer: Matt Smith

    From The Royal Family

  5. Which royal residence is the setting for the Queen's annual Christmas broadcast in The Crown?

    Answer: Sandringham House

    From Royal Residences

  6. Which actor portrayed Prince Philip in the third and fourth seasons of The Crown?

    Answer: Tobias Menzies

    From Royal Residences

  7. Which royal residence is depicted as Prince Charles's favorite retreat in The Crown?

    Answer: Highgrove House

    From British Royal Residences

  8. Which actor portrayed Prince Philip in the first two seasons of The Crown?

    Answer: Matt Smith

    From Royal Residences

All British Monarchy quizzes