Broadchurch Trivia

Every Broadchurch trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Broadchurch questions and answers

  1. What is the name of the town where Broadchurch is set?

    Answer: Broadchurch

    From DI Alec Hardy

  2. What is the name of Danny's best friend in Broadchurch?

    Answer: Tom Miller

    From The Murder of Danny Latimer

  3. What is the name of the case that haunts Alec Hardy throughout Broadchurch?

    Answer: Sandbrook case

    From Detective Alec Hardy

  4. What is the name of the town where Broadchurch is set?

    Answer: Broadchurch

    From The Murder of Danny Latimer

  5. Who is Alec Hardy's partner in the Broadchurch police force?

    Answer: Ellie Miller

    From Detective Alec Hardy

  6. What is the first case Alec Hardy investigates in Broadchurch?

    Answer: The murder of Danny Latimer

    From Detective Alec Hardy

  7. What is the name of Ellie Miller's son in Broadchurch?

    Answer: Tom Miller

    From Detective Ellie Miller

  8. What is the name of DI Alec Hardy's ex-wife in Broadchurch?

    Answer: Tess Henchard

    From DI Alec Hardy

All Broadchurch quizzes