Brooklyn Nine-Nine Trivia

Every Brooklyn Nine-Nine trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Brooklyn Nine-Nine questions and answers

  1. In which season does Terry's yogurt obsession first appear?

    Answer: Season 1

    From Sergeant Terry Jeffords' Yogurt Obsession

  2. What phrase does Jake use when he's about to make a joke?

    Answer: Title of your sex tape

    From Detective Jake Peralta's Catchphrases

  3. What does Jake say when he's about to make a joke?

    Answer: Title of your sex tape

    From Detective Jake Peralta's Catchphrases

  4. What is Jake Peralta's ultimate dream location for his honeymoon in Brooklyn Nine-Nine?

    Answer: Nakatomi Plaza

    From Detective Jake Peralta

  5. Which character does Jake Peralta marry in Brooklyn Nine-Nine?

    Answer: Amy Santiago

    From Detective Jake Peralta

  6. What phrase does Jake use when he's trying to be serious?

    Answer: Title of your sex tape

    From Jake Peralta's Catchphrases

  7. Who is known for their love of Halloween heists?

    Answer: Jake Peralta

    From Dateless Comedians

  8. Who plays Jake Peralta in Brooklyn Nine-Nine?

    Answer: Andy Samberg

    From Dateless Comedians

All Brooklyn Nine-Nine quizzes