Bruce Springsteen Trivia

Every Bruce Springsteen trivia quiz on PopQ: 31 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bruce Springsteen questions and answers

  1. What is the opening track of Born to Run?

    Answer: Thunder Road

    From Born to Run

  2. Which member of the E Street Band passed away, inspiring some of the songs on Letter to You?

    Answer: George Theiss

    From Letter to You

  3. What is the last song on the album Wrecking Ball?

    Answer: We Are Alive

    From Wrecking Ball

  4. What is the total running time of the Magic album?

    Answer: Sun Dec 31 1899 23:50:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Magic

  5. Who produced the 2007 album Magic by Bruce Springsteen?

    Answer: Brendan O'Brien

    From Magic

  6. What song did Billie Eilish perform at the 2019 MTV Video Music Awards?

    Answer: Bad Guy

    From Live Performances

  7. What is the last track on The Rising album?

    Answer: My City of Ruins

    From The Rising

  8. At which event did Billie Eilish perform a cover of I Love You by The Beatles in 2020?

    Answer: The Brit Awards

    From Live Performances

All Bruce Springsteen quizzes