Bruno Mars Trivia

Every Bruno Mars trivia quiz on PopQ: 30 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bruno Mars questions and answers

  1. Which award did 24K Magic win at the 60th Annual Grammy Awards?

    Answer: Record of the Year

    From Uptown Funk

  2. Bruno Mars co-wrote 'Nothin' on You.' Who originally performed that song?

    Answer: B.o.B

    From Bruno Mars

  3. Which album is 24K Magic the title track of?

    Answer: 24K Magic

    From Uptown Funk

  4. Which Bruno Mars song features the lyric 'Catch a grenade for ya'?

    Answer: Grenade

    From Bruno Mars

  5. What genre does Uptown Funk primarily fall under?

    Answer: Funk

    From The Impact of Uptown Funk

  6. Which line follows This hit, that ice cold?

    Answer: Michelle Pfeiffer, that white gold

    From Uptown Funk

  7. Which 80s band accused Mark Ronson of copying their song for Uptown Funk?

    Answer: Collage

    From The Story Behind Uptown Funk

  8. What genre is Bruno Mars' Treasure?

    Answer: Disco-Pop

    From Treasure

All Bruno Mars quizzes