Bryan Singer Trivia

Every Bryan Singer trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bryan Singer questions and answers

  1. What year is the Live Aid concert depicted in Bohemian Rhapsody (2018)?

    Answer: 1985

    From Rock Band Biopics

  2. Who directed Bohemian Rhapsody (2018)?

    Answer: Bryan Singer

    From Rock Band Biopics

  3. Which song does the band argue over in the studio?

    Answer: Another One Bites the Dust

    From Unforgettable Rock Band Moments

  4. In The Usual Suspects, who kills Keaton?

    Answer: Keyser Söze

    From Keyser Söze's Identity

  5. What song does the band record at Rockfield Studios?

    Answer: Bohemian Rhapsody

    From Unforgettable Rock Band Moments

  6. What is the name of the mythical crime lord in The Usual Suspects?

    Answer: Keyser Söze

    From The Twist Ending

  7. Which actor played Roger Taylor in Bohemian Rhapsody?

    Answer: Ben Hardy

    From Biopic Transformations

  8. Who played Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody?

    Answer: Rami Malek

    From Biopic Transformations

All Bryan Singer quizzes