Buffalo Bills Trivia

Every Buffalo Bills trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Football. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Buffalo Bills questions and answers

  1. What is Bruce Smith's official NFL career sack total?

    Answer: 200

    From Bruce Smith

  2. Which college did Bruce Smith play for before entering the NFL?

    Answer: Virginia Tech

    From Bruce Smith

  3. Which team beat Buffalo in the AFC Championship after the 1990 season?

    Answer: Buffalo Bills

    From Marv Levy

  4. Which receiver was Allen's top target during his 2020 breakout season?

    Answer: Stefon Diggs

    From Josh Allen

  5. Which Buffalo star joined Kelly among the team's retired numbers?

    Answer: Thurman Thomas

    From Jim Kelly

  6. Which USFL team did Kelly join instead of entering the NFL right away?

    Answer: Houston Gamblers

    From Jim Kelly

  7. How many first-team All-Pro selections did he receive?

    Answer: Two

    From Thurman Thomas

  8. Which college did this Hall of Fame running back play for?

    Answer: Oklahoma State

    From Thurman Thomas

All Buffalo Bills quizzes