Burl Ives Trivia

Every Burl Ives trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Burl Ives questions and answers

  1. What award did Burl Ives win in 1958?

    Answer: Academy Award for Best Supporting Actor

    From A Holly Jolly Christmas

  2. Which animated TV special featured A Holly Jolly Christmas?

    Answer: Rudolph the Red-Nosed Reindeer

    From A Holly Jolly Christmas

  3. What was Burl Ives' character in the Rudolph the Red-Nosed Reindeer TV special?

    Answer: Sam the Snowman

    From A Holly Jolly Christmas

  4. What is the last track on Burl Ives' Christmas Classics?

    Answer: Oh Little Town of Bethlehem

    From The Christmas Album

  5. What genre is A Holly Jolly Christmas?

    Answer: Christmas

    From A Holly Jolly Christmas

  6. What year was A Holly Jolly Christmas first recorded?

    Answer: 1964

    From A Holly Jolly Christmas

  7. Which company produced the 1969 Frosty the Snowman TV special?

    Answer: Rankin/Bass Productions

    From Frosty the Snowman

  8. Which song from The Christmas Album was featured in the movie Rudolph the Red-Nosed Reindeer?

    Answer: Rudolph the Red-Nosed Reindeer

    From The Christmas Album

All Burl Ives quizzes