Burnout Trivia

Every Burnout trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Burnout questions and answers

  1. What is the name of the boost mechanic in the original Burnout game?

    Answer: Boost Meter

    From Boost Mechanic

  2. What is the name of the feature in Burnout 3's Crash Mode that allows you to control your car after crashing?

    Answer: Aftertouch

    From Crash Modes

  3. In Burnout Paradise, what is the name of the car you start with?

    Answer: Hunter Cavalry

    From Paradise City

  4. What type of boost does the Carson Inferno Van use in Burnout Paradise?

    Answer: Stunt

    From Boost Mechanic

  5. What is the name of the special feature in Burnout 3's Crash Mode that multiplies the score?

    Answer: Crashbreaker

    From Crash Modes

  6. What is the name of the motorcycle update in Burnout Paradise?

    Answer: Burnout Bikes

    From Paradise City

  7. Which company developed Burnout Paradise?

    Answer: Criterion Games

    From Paradise City

  8. In Burnout Paradise, what happens when you crash while boosting?

    Answer: Boost is lost

    From Boost Mechanic

All Burnout quizzes