Call of Duty Trivia

Every Call of Duty trivia quiz on PopQ: 21 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Call of Duty questions and answers

  1. What is the name of the special operations unit that Logan Walker is a part of in Call of Duty: Ghosts?

    Answer: Ghosts

    From Logan Walker

  2. In MW2 (2009), at which location does the 'No Russian' mission take place?

    Answer: Zakhaev International Airport

    From No Russian

  3. In which location does Yuri die in Call of Duty: Modern Warfare 3?

    Answer: Hotel Oasis

    From Yuri

  4. In "No Russian" from MW2 (2009), what location is attacked?

    Answer: An international airport

    From No Russian

  5. Which challenge involves destroying enemy equipment?

    Answer: Demolitionist

    From Covert Ops Challenges

  6. What is Captain Price's iconic piece of clothing in the Call of Duty: Modern Warfare series?

    Answer: Boonie Hat

    From Captain Price

  7. What is Yuri's nationality in Call of Duty: Modern Warfare 3?

    Answer: Russian

    From Yuri

  8. Who voices Captain Price in the Call of Duty: Modern Warfare series?

    Answer: Billy Murray

    From Captain Price

All Call of Duty quizzes