Captain America Trivia

Every Captain America trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Captain America questions and answers

  1. Who is the villain in Captain America: Civil War?

    Answer: Helmut Zemo

    From Super Soldier Serum

  2. Who is the main antagonist in Captain America: Civil War?

    Answer: Helmut Zemo

    From Iconic Marvel Team-Ups

  3. Which character makes their MCU debut in this battle?

    Answer: Spider-Man

    From Airport Battle

  4. In 'Captain America: The Winter Soldier', who is the S.H.I.E.L.D. director?

    Answer: Nick Fury

    From Super Soldier Serum

  5. Who is the villain manipulating events in Captain America: Civil War?

    Answer: Helmut Zemo

    From Rivalry Between Iron Man and Captain America

  6. Who does Vision accidentally hit with his beam during the airport battle?

    Answer: War Machine

    From Airport Battle

  7. Who composed the score for 'Captain America: The Winter Soldier'?

    Answer: Henry Jackman

    From Super Soldier Serum

  8. Who was responsible for giving Winter Soldier his original bionic arm in the comics?

    Answer: Department X

    From Winter Soldier's Arm

All Captain America quizzes