Captain Marvel Trivia

Every Captain Marvel trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Captain Marvel questions and answers

  1. What is the name of Carol Danvers' best friend and fellow pilot?

    Answer: Maria Rambeau

    From Carol Danvers

  2. Where was the Tesseract found in Captain Marvel?

    Answer: Mar-Vell's Laboratory

    From Tesseract

  3. What color is Goose the Cat in Captain Marvel?

    Answer: Orange and white

    From Goose the Cat

  4. Who is the real-life cat that played Goose in Captain Marvel?

    Answer: Reggie

    From Goose the Cat

  5. What is Monica's dream job as expressed in Captain Marvel (2019)?

    Answer: Astronaut

    From Monica Rambeau

  6. What is the name of the device that Carol Danvers is trying to find to end the war?

    Answer: Light-Speed Engine

    From Carol Danvers

  7. Who does Carol Danvers give the Tesseract to for safekeeping?

    Answer: Nick Fury

    From Tesseract

  8. What is Goose's original name in the comic books?

    Answer: Chewie

    From Goose the Cat

All Captain Marvel quizzes